Els ossos ens envaeixen

Nanos, la homosexualitat està envaint tots els espais de la cultura popular i d’aquí poc arribarà a les guarderies. Si no em creieu estigueu atents a les següents línies. Ahir estava de bon matí veient telecinco, una molt bona manera de començar el dia, i em vaig quedar embobat veient el nou anunci de Carrefour.

Tot correcte. El prototip d’Hombre de Paco fet anunci. Amb el seu borrissol al pit i la seva barba poblada que denota que es un mascle alfa com els que ja no en queden però, ai las! al cap de dos anuncis en vaig veure un altre que va fer trontollar el meu imaginari publicitari i la meva idea de família tradicional.

És el mateix home que té dues famílies paral·leles? Els publicistes s’han tornat a avançar al seu temps i qüestionen aquella monogàmia que a tots ens agrada tant? Per sort, després de veure-ho al youtube vaig descobrir que no es tractava del mateix actor però, i si no és una casualitat que de cop els marits prototípics dels nostres temps siguin idèntics als grizzlies embutits en cuir de les saunes del gaixample? Potser no en tenien prou els publicistes amb els efebs imberbes i tatuats dels anuncies de colònia que fins i tot els anuncis per marujes tenen una segona lectura gai.

L’anunci de Panrico em va treure de dubtes. El missatge és molt clar: els heteros no som benvinguts.

2 responses to “Els ossos ens envaeixen

  1. És gravíssim el que ens han fet. Han anat a apropiar-se dels últims bastions de la masculinitat: La barba i la panxa.

  2. “Això es la cara i això es el cul” Més clar no ens ho poden deixar! On anem a parar! ai deu! ai deu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s